Objectform.nl - Facebook

 

Onze specialisatie is het realiseren van originele inrichtingen voor kantoren, onderwijs- en zorginstellingen waarin mensen zich prettig voelen en efficiënt kunnen werken. Onze leidraad hierbij zijn de vier onderstaande criteria.

Identiteit: De inrichting van uw organisatie is onderdeel van uw huisstijl en moet een reflectie zijn van uw imago voor uw medewerkers en uw relaties.

Werkomgeving: Een prettige omgeving verhoogt de arbeidsvreugde en werkt prestatieverhogend. De juiste inrichting is dus van invloed op de resultaten van uw organisatie. Zaken als flexwerken en thuiswerken zijn tegenwoordig hierbij een onlosmakelijk onderdeel.

Werkproces: Technologische ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Uw investering is voor een langere periode dus de nieuwe inrichting moet kunnen inspelen op wijzigende werkprocessen. Het proces mag nooit verstoord worden, dus Objectform verzekerd u van kwaliteit en service.

Kostenverlaging: Afname van facilitaire kosten door efficiënter gebruik van m², eenvoudige         (de-)montage, verstelbaarheid en minder onderhoud. Laat personen verhuizen i.p.v. het meubilair.

 

 

 

Objectform

Hush MEET

De ideale verplaatsbare akoestische vergaderrruimte

Lees verder >

ParQ

Een meubel dat "eigenlijk niet kan"

Lees verder >

FELT PET flessen

60 PET flessen gerecycled in 1 stoelkuip.

Lees verder >

Nieuw: Bioplastic stoel

Een zitkuip gemaakt uit bieten, suikerriet en maiszetmeel

Lees verder >